Biografie

Wie is Fractie van een seconde

Rudy Claeys

Rudy is van opleiding verpleegkundige en net als Stef vader van 3 kinderen. Rudy heeft straattheater gespeeld bij "De Lepe Hoek" en "de Buys", zowel op locaties in Vlaanderen en Nederland. Na een verkeersongeval in 2003 zit Rudy in een rolstoel. Rudy geeft regelmatig vorming over leven met een beperking en acteert sinds kort in Fractie van een seconde.

Stef Vanlee

Stef Vanlee, papa van drie kinderen, verpleger op de dienst spoedgevallen en mug.  Zijn theaterervaring startte hij bij het Ronald van Rillaer gezelschap, nadien tot op heden speelt hij bij theater Aksident onder leiding van Herman Verbruggen en Jan Hongenaert.  Ook op het kleine scherm vertolkte hij verschillende gastrollen (familie, spoed, film Kassablanka, professor T) en commercials.

Walter Janssens

Walter Janssens specialiseerde zich jarenlang in Commedia dell’Arte en Balinees maskertheater,
heeft een verleden als radiodocumentairemaker bij PIAZZA (Radio 1), regisseerde 10 jaar lang zijn eigen gezelschap Theaterbende DINSKA BRONSKA,speelde als muzikant (contrabas) bij oa VENUS, De Schedelgeboorten en nu bij de Balkanband DJURDJEVAK.
Het cabaretduo MANMANMAN was nog een ander succesvol project.
Daarnaast werkte en werkt Walter als free-lance regisseur/muzikant/akteur voor
o.a. Kommilfoo, Ulthima Thule, The Primitives, LAIKA,
Theater MALPERTUIS, Luckas VanderTaelen, Phillippe De Maertelaere , Cie VUIL KONIJN, De Vieze Gasten en natuurlijk het VERNIEUWD GENTS VOLKSTONEEL.